Expertise

Call us geeks specialists.

“Wij geloven in een goed op elkaar ingespeeld team, het neerzetten van kwaliteit en de focus daarop. Wij geloven dat vanwege verandering je continue moet blijven verbeteren, leren en slimmer moeten werken. Daarom zijn wij Improving Assets gestart.”

Improving Assets is dé specialist in het uitvoeren en verbeteren van KYC processen. Met een team van ervaren analisten, leidinggevenden en senior Lean-consultants beoordelen we in-house KYC dossiers en verbeteren we het KYC proces.

Het uitvoeren van de Wwft is een ambacht, een vak dat steeds belangrijker wordt. Maar het is ook een vakgebied dat door technologische ontwikkelingen is veranderd en blijft veranderen. Onze optimalisaties leiden tot meer efficiency en meer werkplezier voor iedereen. Kwaliteit staat bij ons op 1, daarna verbetert ook de productiviteit en zo komen wij tot een tijdige en goede afronding van jouw KYC dossiers.

Na een Quick Scan nemen we een afgesproken aantal KYC-dossiers over of plaatsen we een team dat meewerkt aan een groter doel. Dit kan zijn een bijdrage aan een bestaand type dossier of een tijdelijk of nieuw type dossier. Met goede kwaliteit, binnen de afgesproken deadlines. We doen dit in-house, zodat we gedurende de werkzaamheden worden getoetst en niemand wordt verrast.

Onze manager zit in jouw MT, onze Black Belt begeleidt de (proces)verbeteringen en onze analisten vormen een team naast jullie huidige teams. Samen met jullie realiseren we bestaande en nieuwe verbeterinitiatieven.

Onze analisten zijn gecertificeerde Lean Green Belts en besteden 10-20% van hun tijd aan het verbeteren van jullie proces. Achterstanden in de Business-as-usual, remediatie-dossiers of special files; wij regelen het voor jullie.

Vacatures

Als je, net als wij, gelooft in specialisatie, oprechte interesse hebt in het vakgebied en belang hecht aan ontwikkeling en carrièreperspectief, kijk dan eens bij onze vacatures.

Improving Assets staat voor kwaliteit in KYC processen

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies in wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Contact east
Improving Assets staat voor kwaliteit in KYC processen